Nieuws

2018-12-06

Eindejaar 2018 (Kerstmis - Nieuwjaar)

Gelieve er nota van te nemen dat Teamec zal gesloten zijn van maandag, 24 december 2018 tem Dinsdag, 01 januari 2019. ...

2018-03-22

Nieuwe referenties A/C compressoren

Volgende referenties zijn toegevoegd in onze catalogus ! Raadpleeg rubriek 'Nieuwe refs' -> Nieuwe referenties Coompres...

2018-03-22

Nieuwe referenties Common Rail injectoren

Volgende referenties zijn toegevoegd in onze catalogus ! Raadpleeg rubriek 'Nieuwe refs' -> Nieuwe referenties Common R...

Alle nieuwsberichten

Welkom bij Teamec

De firma Teamec is gespecialiseerd in de revisie van automotive airco compressoren en alsook de revisie van Common Rail high-pressure Pompen en Injectoren.

Constante investeringen in oa scholing van de werknemers, testapparatuur, dagelijks nazicht van de marktevolutie,… hebben ervoor gezorgd dat Teamec zich mag rekenen onder de marktleiders van automotive airco compressors.

Kernwoorden zijn betrouwbaarheid, degelijkheid en betrokkenheid. Het realiseren van kwaliteit, flexibiliteit en korte levertijden behoren als een vanzelfsprekendheid tot het dagelijks werk van alle medewerkers.
Kwaliteit voorop: Alle producten passeren verschillende tests alvorens ze de firma verlaten.

Wij bieden een gamma aan van 931 verschillende referenties airco compressors voor zowel personenwagens als vrachtwagens, alsook landbouw- en industriële toepassingen.

Onze afdeling “Common Rail High-Pressure Pompen en Injectoren” behoort tot één van de best uitgeruste werkhuizen, betreffende testapparatuur.

Onze Common Rail Pompen catalogus telt ongeveer 121 verschillende referenties en onze Common Rail Injectoren catalogus telt ongeveer 192 verschillende referenties dewelke staan voor een brede waaier aan toepassingen.

Om onze klanten te begeleiden bij technische problemen beschikken wij over gespecialiseerde medewerkers, zij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen en het zoeken naar oplossingen.

 

Onze producten

Automotive Airco Compressors

Automotive Airco Compressors
Zoeken

Common Rail High-Pressure Pumps

Common Rail High-Pressure Pumps
Zoeken

Common Rail Injectors

Common Rail Injectors
Zoeken

Alle producten